Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 15 November 2012

AVG Internet Security 2013 With Serial Keys

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi antivirus terbaik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan antivirus AVG Internet Security 2013 With Serial Keys. version 2013 ini merupakan yang terbaru keluaran AVG. sepanjang admin guna antivirus, avg merupakan yang terbaik. kenapa admin kata terbaik?. dari segi :


INTERNET SECURITY

Korang tak perlu bimbang bila melayari internet kerana AVG Internet Security 2013 mempunyai "security" yang agak ketat. semua website yang korang "search" akan diberitahu kadar keselamatan. jika website tersebut "bermasalah"..amaran akan dikeluarkan. sesetengah antivirus tidak mempunyai "security" seperti ini.


KESELAMATAN FILE DOWNLOAD
- maaf guna print screen AVG 2012. lebih kurang sama jer dengan AVG 2013. admin tak sempat buat tadi

Kebanyakkan "file download" dari internet tidak 100% bebas daripada virus. dengan avg, korang tak perlu bimbang lagi dengan masalah virus. bila korang download sesuatu "file" daripada internet. avg "scan' secara automatik bila korang buka atau extract sesuatu file tersebut. ini akan menjaga keselamatan lappy korang daripada dijangkiti virus tersebut.

Dengan ciri-ciri keselamatan yang "mantap" korang tak perlu bimbang lagi bila nak melayari internet. download "file" daripada internet. keselamatan untuk lappy korang juga "terbaik". dengan firewall, remote administration, anti-rookit, system tools dan identity protection. 

Satu lagi yang admin suka dengan avg ialah antivirus ini akan "update" secara automatik. korang tak perlu lagi nak update tiap2 minggu. cuma korang perlu update masa 1st install jer. berminat nak cuba antivirus ini?. nah link..admin kongsikan


Korang install AVG Internet Security 2013 itu sehingga habis dulu. kemudian "register" dengan memasukkan mana2 serial keys yang ada dalam note tu. admin cuma guna yang 1st itu jer. sampai sekarang still ok. pandai2 lah korang cuba yer. ikhlas admin kongsikan (^_^)


12 comments:

@ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

DOWNLOAD :D

@ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

kenapa tak boleh DOWNLOAD :(

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@@ShafyqOnlyy maaf..link kena delete dah. esok admin akan perbetulkan balik..insyaallah (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@@ShafyqOnlyy link dh ok tu. admin dah perbaiki yer. dunlod lah. semoga bermanfaat (^_^)

Shafyq Onlyy said...[Reply to comment]

tu IKLAN je lah . yg DOWNLAOD TAKDE

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Shafyq Onlyy pelik betul lah..browser apa ygn kamu guna. admin guna mozilla ada jer kuar..xd masalah pun..

nah link..admin permudahkan
http://www.mediafire.com/?psdocifa5v55ttt

Shafyq Onlyy said...[Reply to comment]

dah boleh tq

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Shafyq Onlyy ur welcome. (^_^)

Double Finger said...[Reply to comment]

file dah kena delete :(...
ade lg x antivirus sama ada AVG atau karpesky yg full beserta key?..
lptop sy xde antivirus,,dah expired

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Double Finger admin dah perbetulkan tu..download lah (^_^)

Double Finger said...[Reply to comment]

tq admin kongsi...dah install.. :D

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Double Finger ur welcome. semoga bermanfaat (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..