Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 1 May 2012

Driver Easy Pro Full Patch

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Driver Easy Pro Full Patch. software ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. kegunaan software ini adalah untuk "scan" driver komputer korang. software ini akan "scan" driver korang untuk mengetahui tahap "kesihatan" driver seperti tahap uptodate, fungsi dan sebagainya.

Berminat nak cuba?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan


Cara Install :
(1) download "driver easy" dan "patch" sehingga habis. kemudian mula install "driver easy" dan extract "patch" sehingga habis
 
(2) bila dah siap install, jangan "buka" dulu. kita perlu patch untuk jadikan software ini "full". buka folder "patch" yang di extract tadi dan copy. kemudian cari folder software. kebiasaan ada dalam Local Disk(c) dan paste "patch" tadi. klik "copy & replace". mungkin gambar lain sikit sebab admin buat pada window XP.

(3) kemudian, buka short-cut "driver easy" pada desktop dan mula guna. no more "free version"...huhu. semoga berjaya (^_^)


Semoga apa yang admin kongsikan berguna untuk korang yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah

5 comments:

Muslim for life said...[Reply to comment]

yg nie bukan mcm malware ker admin?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Muslim for life malware?. admin buat tak jumpa pun malware. a.virus tak warning apa2 pun..

Muslim for life said...[Reply to comment]

ish, silap tulis plak ... mcm software malwarebytes-anti malware, lebih kurang sama dgn yg nie, ;))

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Muslim for life rasa yer tak sama sebab "malwarebytes-anti malware" tu lebih kepada antivirus, software ini cuma untuk check driver komputer kamu (^_^)

aziz jusoh said...[Reply to comment]

link error

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..