Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 7 October 2012

Adobe Dreamweaver CS4 Portable Edition

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Adobe Dreamwever CS4 Portable Edition. software ini adalah atas permintaan seorang kawan. admin cuba cari yang dalam bentuk installer sebenar yer. tapi saiz yang agak besar dan sukar untuk mencari patch ataupun serial key dengan masa singkat. sambil admin mencari-cari dalam google tadi, terjumpa lah admin Adobe Dreamwever CS4 yang dalam bentuk portable.

Kenapa admin lebih suka software yang dalam bentuk portable daripada bentuk installer. portable ini amat memudahkan kerana korang tak perlu nak install banyak kali jika guna pada komputer yang berlainan. lagipun dengan bentuk "portable" korang boleh copy dan paste dimana2 tempat sahaja yang korang nak termasuklah pendrive.

Berminat nak cuba atau memang tengah tercari-cari software ini?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan. cara nak extract admin akan ajar dibawah
Tutorial
(1) klik pada perkataan download diatas dan pada web upload "sharebeast" klik pada perkataan download seperti gambar dibawah. kemudian tunggu proses download sehingga habis.

(2) bila dah siap download, cari "Dreamweaver_Portable_10.0.0.4117_En-Fr-De" yang korang download tadi dan mula install. klik next untuk proses seterusnya.

(3) korang perlu pilih lokasi yang korang nak extract. klik pada perkataan "browse" untuk pilih lokasi yang korang nak. untuk memudahkan, admin cuma pilih pada desktop dan buat satu folder baru atas nama "Adobe Dreamwever CS4 Portable"


(4) bila proses extract sudah siap, korang boleh terus guna. korang juga boleh buka folder yang korang extract tadi dan klik pada perkataan "DreamweaverCS4Portable"


(4) semoga software ini berguna untuk korang yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih kepada "portableapps" atas software ini dan terima kasih kepada semua sebab sudi singgah (^_^)0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..